0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
De Zingende DJ
  • Info
  • Repertoire

Biografie De Zingende DJ

Alle remmen los met DJ, zanger en bovenal entertainment pro, nu beter bekend als De Zingende DJ. Als je een DJ zoekt maar ook live entertainment met zang, dan is Ferry de man die je moet boeken.

Zanger boeken of inhuren

Na jarenlang DJ te zijn geweest in de meest uiteenlopende en bekendste (horeca)zaken van NL, ging hij zich ook steeds meer toeleggen op het zingen en niet zonder succes!

Boek livemuziek simpel online

Steeds vaker stond hij meer vóór het dj meubel dan erachter. En waarom dan ook niet een combi tussen beide werelden. Je kent vast wel een zanger of een dj maar nooit zijn ze in beide elementen goed. In tegenstelling tot deze topper.

De Zingende DJ boeken voor scherpste gage

Hij beheerst het strakke door- en beatmixen als geen ander. Én zingt en entertaint de pannen van het dak. Altijd met de juiste muziekkeus welke in ruime breedte aanwezig is.

Artiesten boeken

En naast een brede muziekkeus is zijn inzet evenzo breed; van festival tot bruiloft en van strak in het pak op een bedrijfsfeest tot helemaal los op in een feesttent. Ferry doet het gewoon.

allround zang repertoire
oneindig DJ repertoire

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je De Zingende DJ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties