0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hayfever

Biografie  Hayfever

Hayfever is een authentieke rock & roll cover band dat hits uit de fifties en sixties speelt. Bestaat uit 3 super ervaren echte rock ’n roll muzikanten Willem de Roode, Gerben de Roode en Andy Ijzendoorn.

Rock ‘N Roll coverband boeken voor scherpste gage

Dit is niet zomaar een fifties en sixties coverband. De muziek wordt met veel passie en energie, originele instrumenten en samenzang gespeeld, net zoals de bands en artiesten in de jaren ’50 en ’60 dit zelf deden.

coverbands boeken of inhuren

Om het voor iedereen gevarieerd te houden speelt Hayfever verschillende stijlen binnen de rock ‘n’ roll muziek. Altijd herkenbaar en zeer swingend muli inzetbaar op de meest uiteenlopende feesten en festivals.

Hayfever boek je simpel online

Enkele artiesten en bands waarvan nummers worden gespeeld zijn The Beatles, Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Creedence Clearwater Revival, The Rolling Stones en nog veel meer!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hayfever boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties