0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Berend Botje

Biografie Berend Botje

Berend verzorgt muzikale rondvaarten voor jong en oud en zorgt voor de vrolijke muzikale noot en misschien wel een beetje water.

Muzikale Mobiele act

Berend Botje zingt meer dan 50 zeemansliedjes en heeft een onuitputtelijk repertoire van kinderliedjes, romantische melodieën en versierenades uit alle windstreken.

Mobiel muziek voor scherpste prijs boeken

Niets zo leuk dan in een bootje te varen en liedjes te zingen voor de aanwezige toehoorder.
Deze act is dan ook zeer geschikt op (jaar)markten, dorpsfeesten, winkelcentra en overal waar maar een zingende bootje vaarder wenselijk is.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Berend Botje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties