0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jay Jay Bauer

Biografie Jay Jay Bauer

“Een doodgewone jongen” maar zijn naam is Bauer, Jay Jay Bauer welteverstaan, met zijn nieuwe single “Een Doodgewone Jongen”. Geboren in Haarlem en neef van Frans Bauer.

Volksartiest boeken

Zo’n 15 jaar geleden begon het allemaal met de 30e positie in de Top 100 van “Waar zou jij nu zijn” en daarna volgden de heerlijke Nederlandse liedjes van Jay Jay in rap tempo op.

Nederlandstalig repertoire

Jay Jay zit nu 15 jaar in het vak en dat wil hij vieren. Hij besloot de studio weer in te duiken met een heel nieuw koppel producers; Ger Oerlemans en Tony Anderson. Dit vakkundige duo schreef voor hem “Een doodgewone jongen”.

Zanger boeken voor scherp gage

Een aangenaam, vlot nummer met een lekkere sound, hoog meezinggehalte en uiteraard een prachtige videoclip.
Alleen nog even, als vanouds, plugger Nel van Olm optrommelen, dan kan niets een daverend succes meer in de weg staan.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jay Jay Bauer boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties