0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
EAST 17

Biografie EAST 17

Voor de mensen onder ons die EAST 17 nooit ontdekt heeft. East 17 is een voormalige jongensgroep opgericht in 1992. De groepsnaam ontstond uit de postcode van de wijk Walthamstow in het noorden van London, een gebied gelegen tegen het oude East End en het buitengebied van Essex.

EAST 17?

In 1992 nadat Tony-mortimer een contract bemachtigde via een showcase, waar hij zijn materiaal liet horen ontstond East 17. De afspraak kon echter alleen doorgang vinden als Mortimer een jongensgroep om zich heen vormde, een format waar London Records naar op zoek was. De rolverdeling binnen de groep werd al snel duidelijk toen Brian Harvey zich aandiende, oorspronkelijk als achtergrondzanger/danser maar zijn r&b-achtige zang viel zo goed in aarde dat hij tot leadvocalist werd gepromoveerd. De groep werd compleet gemaakt met Terence Coldwell en John.

Bekend van

We zetten een aantal bekende nummers van East voor je op een rijtje.

• Stay Another Day
• Let it Rain
• House of Love
• West End Girls
• Thunder
Wie houd hier niet van? Boek nu voordelig bij burolivemuziek.nl

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je EAST 17 boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties