0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Opposites

Biografie The Opposites

The Opposites is een Nederlands rapduo,  bestaande uit Willy (Willem de Bruin) en Big2 (Twan van Steenhoven), opgericht in 2004. Zij noemen zich The Opposites omdat zij in diverse opzichten het tegenovergestelde van elkaar zijn, bijvoorbeeld in hun uiterlijk (Willy is klein en donker terwijl Big2 lang en blank is) en in hun gedrag. De Bruin komt uit Noordeinde en Van Steenhoven uit Heiloo. Inmiddels wonen ze allebei in Amsterdam.

Popprijs

The Opposites winnen tijdens het festival Noorderslag in Groningen de Popprijs, de meest prestigieuze prijs in de Nederlandse popmuziek. Dit is een prijs voor de artiest of band die het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage leverde aan de Nederlandse popmuziek.

Optreden van The Opposites.

De muziek van het duo is recht voor z’n raap kun je wel zeggen. De combinatie van de twee verschillende stemmen van de mannen maakt het duo geniaal en oja! Die humor van de twee…. is niet te missen tijdens het optreden… en in de muziek niet te vergeten.

 

 

 

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Opposites boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties