0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
René Karst

Biografie René Karst

René Karst is een fantastische (volks)zanger met een fris, eigen geluid wat hij zelf omschrijft als “Feestpop”. Een grote hit scoorde hij met de single “Supergave Tijd”.

Bekende zangers boeken of inhuren

Met hitsingle “supergave tijd” bestormde bij de ether en was deze hit in alle kroegen te horen. Met dit feestpopnummer 2007 krijgt de solo zangcarrière van Karst in 2007 een boost.

zangers en zangeressen boeken

Op Mega Piraten Festijnen, feesttenten, bedrijfsfeesten, Apres-skifeesten, artiestenreizen, cafés, en privé feesten werd hij (en is hij nog steeds) een graag geziene gast.

Rene Karst boeken voor scherpste gage

René vormt ook samen met zijn zus Duo Karst en hebben een gouden plaat op naam staan en zijn muzikale carrière leverde hem in 2008 de eretitel “Hoogevener van het jaar” op.

Hij zet de locatie op z’n kop met liedjes als onder andere “Op de tafel dansen’, “Dat moet je niet doen’ en zijn “Engelse Rock Medley”.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je René Karst boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties