0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Dani van Velthoven AKA Dany

Biografie Dani van Velthoven AKA Dany

Dani van Velthoven AKA Dany is de winnaar van TVOH editie 2021. Dani is een veelzijdige artiest die van verlegen jongetje uit bloeide tot een fantastische winnaar van the voice. Hij is te boeken voor akoestische optredens.

TVOH artiesten boeken of inhuren

Dani wil met een mix van sfeervolle songs en westerse popmuziek met Arabischie invloeden het verschil gaan maken tijdens een optreden. Niet alleen op muzikaal vlak maar zeker ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit.

Boek een TVOH artiest

Hij maakt zich dan ook enorm sterk voor gelijkheid van LGBT zaken en vluchtelingen. Met zijn songs geeft hij daar bewustheid aan. Een flinke stap voor een jongen die ooit bij het Nederlands Kinder Theater begon om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Dani van Velthoven AKA Dany boeken

Tijdens zijn HBO opleiding aan de Lucia Marthas Performing Arts Institute ontdekte hij dat zijn hart toch meer bij de muziek ligt en ging hierin verder. Met de release van zijn singles ‘Magical Powers‘ en ‘Where Everybody Knows Your Name‘ (i.s.m. Hanin al Kadamani) zijn de eerste stappen naar succes gemaakt!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Dani van Velthoven AKA Dany boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties