0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Muzikale Matroos

Biografie Muzikale Matroos

Co is de best zingende stuurman aan lager wal. Hij zingt meer dan 30 zeemansliedjes, liedjes in vreemde talen, over verre landen en over de liefde.
Co speelt op de grote en kleine vaart, aan hoger en lager wal en op maritieme evenementen.

solo en duo zangers boeken of inhuren

Maar deze fantastisch muzikale entertainer is multi inzetbaar en overal waar de zeemansliedjes moeten klinken is Co een graag geziene gast.
Zingt u mee?

Muzikale matroos boeken voor scherpste gage

Naast solo is deze act ook te boeken als duo matroos met Cas(anova) & Co(sy), als muzikale matrozenboot en als Piratenboot.

Mobiel entertainment ten top!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Muzikale Matroos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties