0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Piratenboot

Biografie Piratenboot

De Piratenboot met Kapitein Black is de best zingende Piraat van de Zuiderzee. Hij verzorgt goedkope muzikale rondvaarten en zingt meer dan 30 zeemansliedjes, liedjes in vreemde talen, over verre landen en over de liefde.

zangers en zangeressen boeken of inhuren

Kapitein Black is een muzikale mobiele act van een fantastische entertainer. Naast een bijna onuitputtelijk repertoire van zeemansliedjes, bekende tranentrekkers maar ook de bekendste (neder)pop liedjes, Franse chansons e.d.

De muzikale Piratenboot boeken voor scherpste gage

Een zeer interactieve muziekale en bovenal mobiele act die zeer goed past bij festiviteiten op en rond straattheater en maritieme evenementen.
Ook te boeken als duo piratenboot of bv als muzikale matroos.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Piratenboot boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties