0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Heeren van Oranje

Biografie Heeren van Oranje

Dat gelukkig toeval bestaat, blijkt wanneer zangers/ songwriters Bert Heerink, Erik Mesie en Peter Groot Kormelink elkaar tegen het lijf lopen op een podium ergens in den lande. Tijdens deze ontmoeting besluiten de Heeren de degens te kruisen onder het motto één voor allen en allen voor één. De Heeren van Oranje is een feit. Begeleid door een superband met in het koor de overvrolijke Femmes vocale en voorzien van een fiks aantal eigen hits trekken zij langs de Nederlandse podia en festivals.

Jazzpolitie & Splitsing

Even terug Peter Groot Kormelink is een bekend gezicht in muziekminnend Nederland. We kennen hem van De Jazzpolitie en Splitsing waarin hij zijn naam vestigde als zanger en schrijver van een flink aantal memorabele hits. Evergreens als: Liefdesliedjes, Ze zijn Terug, Wind en Zeilen en Recht uit het hart zijn nog steeds dagelijks in de ether. Het feit dat Peter De Jazzpolitie naar het land der legenden heeft verwezen weerhoudt hem er gelukkig niet van zijn repertoire uit te lenen aan Heeren van Oranje. Dit wordt afgewisseld met een selectie prachtige songs van zijn persoonlijke helden Joe Jackson en Phil Collins.

Bert Heerink/VandenBerg

Bert Heerink is de trotse bezitter van de rockstem van Nederland. Als frontman van de formatie Vandenberg verwierf hij internationale faam in binnen- en buitenland met de superhit Burning Heart. Het vele toeren door Europa, Japan en Amerika maakte van Bert een autoriteit op het gebied van entertainment. Het is vaak tot groot vermaak van zijn medezangers dat hij daar te pas en te onpas over verhaalt. En wees gerust, Bert verlaat het pand niet voordat hij het publiek heeft getrakteerd op een reeks Heineken Hits.

Erik Mesie/Toontje Lager

Erik Mesie, de zingende hartenbreker. Talloze dames bracht hij in vervoering met het prachtige Stiekem Gedanst onder de noemer Toontje Lager. Je hoefde de radio maar aan te zetten of de hits Net als in de Film en Ben jij ook zo Bang vlogen je om de oren. In Heeren van Oranje zingt Erik Mesie zeker geen toontje lager. Sterker nog, met dezelfde karakteristieke stem van weleer brengt hij eigen hits en absolute tachtig-toppers op sympathieke wijze.

 

Heeren van Oranje boek je tegen de scherpste prijs

Heeren van Oranje: zes kwartier lang 3 topartiesten aan het werk! Authentiek en spetterende covers in een swingende setting. Tot nu toe bleek elk podium te klein…

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Heeren van Oranje boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties