0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Erik Mesie

biografie Erik Mesie

Erik Mesie is geboren op 12 maart 1957 en is bekend geworden als zanger van de band Toontje Lager die in de jaren 80 grote hits had met o.a. ‘Stiekem gedanst’

Na het uiteenvallen van Toontje Lager in 1986 ging Mesie solo verder. Hij bracht twee albums uit en enkele singles. Zijn grootste succes was Zonder Jou, dat in 1986 de Top40 bereikte. Het nummer was oorspronkelijk van de Duitse band Münchener Freiheit en heette ‘Ohne Dich’.

Stiekem gedanst grootste hit

In het najaar van 2008 zou Mesie het geluid van Toontje Lager wederom ten gehore brengen maar door tegenvallende kaartverkoop werd vroegtijdig de stekker uit het project getrokken.

Erik Mesie werd in 1994 adviseur muziek bij de Rijnbrink groep in Arnhem, in 1998 muziekleraar op de Regionale Scholengemeenschap Pantarijn in Rhenen. En in 2003 tevens muziekleraar op het Pallas Athene College in Ede.

Muziekleraar

Tegenwoordig is Erik muziekdocent op Het Streek, een middelbare school in Ede. En is hij sinds 2015 fulltime docent muziek.
Daarnaast treed Erik nog steeds op in het land.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Erik Mesie boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties