0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Luv’

Biografie Luv’

Luv’ is gestopt met optreden. Door gezondheidsproblemen van José is het tot dit besluit gekomen.

Luv’ is terug. De pop-/discosensatie uit de jaren ’70 en ’80.
Marga Scheide en José Hoebee gaan samen met Chimène van Oosterhout weer het podium op met hun welbekende repertoire.

70’s en 80’s artiesten boeken

In Nederland bereikte Luv’ met zo’n tien singles de top 5 van de hitlijsten, maar ook in het buitenland scoorde het trio als een trein.

artiesten boeken bij Burolivemuziek.nl

‘U.O.Me’, ‘You’re The Greatest Lover’, ‘Trojan Horse’, ‘Casanova’ en ‘Ooh, Yes I Do’ waren uiterst succesvol in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en België.

Luv’ boeken of inhuren

In mei 2006 is ‘Luv’ een van de ‘super surprise acts’ bij drie optredens van de Toppers: Gerard Joling, René Froger en Gordon in de Amsterdam ArenA.
Luv’ is nog steeds populair en het originele trio treedt met regelmaat op in het land maar in 2012 besluiten Marga, José en Patty toch een punt achter Luv’ te zetten.

Luv’ boeken voor scherpste gage

Maar in 2016 maakt Luv’ bekend opnieuw te gaan optreden in de oude formatie, maar vervangen Patty Brard door Ria Tielsch, die in 1980 ook al deel uit maakte van de groep en in deze formatie het 4e album opnam.

Binnenkort duikt Luv’ de studio in om nieuw materiaal op te nemen met producent Juan Cristobal Losada, die eerder werkte met o.a. Shakira en Ricky Martin.

José Hoebee is ook solo te boeken. Hier vind je meer info.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Luv’ boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie