0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Gatsby Girls

Biografie The Gatsby Girls

Met een knipoog naar de befaamde ‘Roaring Twenties’ trakteren The Gatsby Girls je op een verrassende en indrukwekkende mix tussen toen en nu.

zanggroepen en zangeressen boeken of inhuren

Gouden platen zoals I Kissed a Girl, Bad Romance en Call me Maybe trekken een nieuw jasje aan: the sound of the past. Een fantastische versterkte tape act van 4 prachtige zangeressen.

The Gatsby Girls boeken voor scherpste gage

Heerlijke twenties piano klanken, plukkende contrabasnoten uit de thirties, larmoyante melodieën uit de oorlogsjaren en ijzersterke harmonieën uit de sixties.

fotocredits: Annemieke van der Togt

Jazzband in The Great Gatsby style boeken? Vind hier

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Gatsby Girls boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties