0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Great Gatsby vintage jazzband
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Great Gatsby vintage jazzband

Met The Great Gatsby vintage jazzband waan je je weer terug in de jaren ’20 met de lekkerste vintage jazz uit die tijd. Een broeierige nachtclub met rood pluche, champagne en whiskey.

jazzband boeken of inhuren

De band heeft een uniek vintage geluid en al dan niet samen met de warme stem en ‘personality’ van zangeres Mylène brengen zij naast opzwepende jazz ook humor en veel gezelligheid.

jazz voor bruiloft of feest

Het repertoire van deze vintage jazzband is geïnspireerd op de jaren 20 en bestaat uit swingende vintage jazz, vlammende gipsyjazz maar ook nostalgische ballads in de stijl van Billie Holiday.

De samenstelling van deze jazzband is naar wens te formeren.

The Great Gatsby vintage jazzband boeken voor scherpste gage

De basisbezetting van deze vintage jazzband bestaat uit onze zangeres Mylène, een swingende gitarist en de robuuste contrabas. Dit vormt direct al een klein trio met volle klank en swingend repertoire. Het is ook mogelijk om te kiezen voor piano in plaats van gitaar.

Coverbands en artiesten boek je simpel online

Daarnaast is het mogelijk om de jazzband uit te breiden met tal van interessante instrumenten. Voor grotere feesten of evenementen werkt het goed om een swingende drummer of authentieke trompettist toe te voegen.

Kijk ook eens naar The Gatsby Girls

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Great Gatsby vintage jazzband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties