0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Great Gatsby vintage jazzband
  • Info
  • Repertoire

Biografie The Great Gatsby vintage jazzband

Met The Great Gatsby vintage jazzband waan je je weer terug in de jaren ’20 met de lekkerste vintage jazz uit die tijd. De stijl ken je vast wel uit de tijd van de broeierige nachtclubs met rode pluche loungebank en mannen met bretels en de geur van whiskey.

jazzband boeken of inhuren

De band heeft een uniek vintage geluid en brengt het authentieke geluid van de roaring twenties welke bekend stond om zijn rokerige jazzcafés, chique restaurants, stijlvolle sieraden en champagne. De roaring 20’s stond bol van de glamour en zo ook deze formatie.

jazz voor bruiloft of feest

Het repertoire van deze vintage jazzband is geïnspireerd op de jaren 20 en bestaat uit swingende vintage jazz, vlammende gipsy jazz , charly Parker en uiteraard de Charleston dans. De samenstelling van deze jazzband is naar wens te formeren.

The Great Gatsby vintage jazzband boeken voor scherpste gage

De basisbezetting van deze vintage jazzband bestaat uit een drummer, fantastische zangeres of fabuleuze zanger met daarbij een swingende gitarist en de robuuste contrabas. Dit vormt direct al een klein trio met volle klank en swingend repertoire. Het is ook mogelijk om te kiezen voor piano in plaats van gitaar.

Coverbands en artiesten boek je simpel online

Daarnaast is het mogelijk om de jazzband uit te breiden met tal van interessante instrumenten. Voor grotere feesten of evenementen werkt het goed om een swingende drummer of authentieke trompettist toe te voegen.

Naast een band kan er ook een compleet programma worden samengesteld met o.a. een optreden van The Gatsby Girls

Deze band is volledig op maat te maken naar iedere gewenste formatie. Van trio tot complete band. Uiteraard mét het vintage geluid van de Great Gatsby roaring 20’s.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Great Gatsby vintage jazzband boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie