0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Eddy & The Ethiopians

Biografie Eddy & The Ethiopians

De groep is ontstaan in het ketelhuis van de voormalige Philipswinkel in Eindhoven.

muziekstijlen zoals rock, jazz, freefunk

Eddy & The Ethiopians boek je voordelig bij burolivemuziek.nlBandleider, componist en saxofonist Edward ‘Eddy’ Capel nodigde hiervoor muzikanten uit die hij bij verschillende gelegenheden tegen het lijf liep.

Zo onstond er een mengeling van muzikanten uit verschillende landen

(Ethiopie, Burkina Faso, Suriname, Frankrijk, België)

en verschillende muziekstijlen zoals rock, jazz, freefunk, jump & jive, dance en hip-hop.

combinatie van 70’s afrobeat

Een vette rockjazzgitarist, vurige fluitiste, Surinaamse percussionist, venijnige toetsenist en uit Gent de Belgische trompettist en ambasadeur van de vrije improvisatie muziek die samen met de meest groovende drum & bassbrothers van EHV een heerlijke meltingpot brouwen van Ethiopische & West-Afrikaanse muziek, funk & hiphopgrooves en freejazzimprovisaties die je het vuur uit je sloffen doen dansen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Eddy & The Ethiopians boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties