0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Live on Tour

Biografie Live on Tour

Het fenomeen dat Nederland verovert! Live on Tour zijn 4 muzikanten in een fantastische en spetterende show! U vraagt, zij draaien! Een groot feest met 100% feestgarantie!

Pianoshow boeken of inhuren

Ben jij op zoek naar een unieke en interactieve muzikale ervaring? Dan is dit precies wat jij nodig hebt! Dit revolutionaire concept groeit uit tot een ware sensatie in Nederland en biedt jou een onvergetelijke livemuziek beleving.

In tegenstelling tot traditionele shows is er bij Live on Tour geen vast programma of setlijst. Wat jij wél krijgt, zijn vier fantastische, ervaren muzikanten die samen met jou en het publiek spelen in een spectaculair showdecor!

Liedjes op aanvraag

Beleef een interactieve avond met professionele rasmuzikanten. De hele avond is het een groot feest op de dansvloer. Vul in welke liedjes jij wilt horen, vraag jouw favoriete nummer aan en de band speelt het!

Of het nu in een feestzaal, een bruiloft, een feesttent, een bedrijfsfeest, of tijdens een evenement is, met hun grote poule vaste muzikanten kunnen ze altijd zorgen voor de juiste samenstelling die past bij jouw specifieke evenement. Zo raken zij precies de juiste snaar voor een geweldige feeststemming.

Live on Tour boeken voor de scherpste gage

Wat je krijgt:

3x 60 minuten
1 pianist/zanger
1 drummer
1 gitarist
1 saxofonist

Band boeken of inhuren

Je kunt Live on Tour boeken op basis van inprikken of met volledige licht en geluidsset.

Meer weten over deze muzikanten en hun mogelijkheden? Neem dan ook eens een kijkje bij hun andere showconcepten: ‘The Great Piano’s of ‘The Booming Piano’s

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Live on Tour boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie