0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Great Piano’s
  • Info
  • Repertoire

Biografie Great Piano’sgreat piano's boeken bij burolivemuziek.nl

Vetter, spetterender en meer entertaining als dit ga je het niet krijgen! MEt volledig Conservatorium afgestudeerde muzikanten haal je met Great Piano’s een uiterst professionele en interactieve pianoshow in huis die zijn weerga niet kent!

Pianoshow boeken of inhuren

Een muzikale pianoshow waarbij de duelling piano’s (een mega populair concept in Amerika) de basis zijn. Met de Great Piano’s beleef je een interactieve show waar de muzikanten alles spelen op verzoek van de gasten. Natuurlijk is een vast programma ook geen probleem indien liever gewenst. great piano's boek je bij burolivemuziek.nl

Great Piano’s The Band

Met Great Piano’s boek je altijd 3 vleugels. Minimaal 2 op het podium en 1 extra kleine vleugel in de zaal of tent en tevens een gitarist en drummer op het podium. Wil je groter en meer showelement? Boek dan de XL Edition waar een saxofonist/entertainter aan de band wordt toegevoegd.

  • Original Edition: 2 pianisten, 1 gitaar, 1 drums
  • XL Edition: (2 pianisten + drums + gitaar + sax)
  • XXL Edition: (2 pianisten + drums + gitaar + sax + DJ + LED Achterwand)

 

Helemaal groots uitpakken? Ga dan voor de XXL edition, waar niet alleen een band maar ook een DJ bij aanwezig is en er een supertof verlichte LED-achterwand wordt geplaatst voor nog meer showeffect. ​

Great Piano’s boeken voor scherpste gage

Great Piano’s onderscheid zich van andere pianoshows door het grote en unieke showelement. Van een zingende pianist tot aan een dansende saxofonist, de pianisten entertainen en leveren veel interactie met het publiek op hoog niveau!

Beleef een groot feest! Inhaken en polonaise op de Amsterdamse meezingers tot dansen op de lekkerste rocksongs en van ballads tot springen op de foute 90’s, alles is mogelijk!

De keuze is reuze! Bedenk het en ze hebben het! 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Great Piano’s boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie