0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Sjefs

Biografie The Sjefs

The Sjefs zijn 3 boezemvrienden die het liefst losgaan in een feesttent of op festivals. Zij geven iedere show maximaal 300% en dat maakt hun show zeer explosief.

Band boeken of inhuren

Het trio zorgt voor de juiste interactie met het publiek en ze voelen perfect aan wat het publiek wil horen. Ze weten exact welke ingredienten nodig zijn voor een swingend feest.

Boek een band

Stilstaan is onmogelijk bij dit energieke trio. De muzikale originaliteit en retestrakke show zorgt voor een dampende menigte en springend publiek. Beloofd is beloofd.

De band is zeer geschikt voor een feesttent, pleinfeest, festival of schuurfeest. Maar eigenlijk overal waar het publiek helemaal los kan gaan op de muziek van deze top band.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Sjefs boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties