0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Relic

Biografie The Relic

Ondanks het enorme aanbod in het rock-cover circuit onderscheidt the Relic zich en weet hoe rock hoort te klinken.
Het vette en overtuigende geluid van deze vier muziekanten heeft menig poppodium al op zijn grondvesten doen schudden.
Avond aan avond geeft deze band zich voor de volle 100% en dat is tot op het bot te voelen. Door drummer Ton Schouws is de band zo’n 10 jaar geleden bij elkaar gebracht.
En met onveranderde bezetting is The Relic in een repertoire gegroeid waarin ieder bandlid zijn kwaliteiten volledig tot uiting kan brengen.

De perfecte rock-sound

Het strakke en dynamische basgeluid van Ben van Egmond geeft naast de zeer herkenbare gitaarsound van Marco Metselaar de handtekening af voor de perfecte rock-sound.
Zangeres Caroline Wubbolts zoekt in diverse nummers regelmatig de grenzen van haar stembanden op en doet dat vol passie en overgave.
De chemie tussen deze vier bandleden wordt door publiek en in kranten keer op keer als waanzinnig omschreven.

Anouk-tribute

The Relic kom je niet alleen beluisteren, The Relic moet je ervaren.
Naast het rock repertoire kruipt Caroline een aantal keer per jaar op grote festivals in de huid van Nederlands grootste rock diva Anouk.
Hoewel Anouk door diverse bands gecoverd wordt weet The Relic als geen ander een spetterende Anouk-tribute neer te zetten.
De enige manier om een sterke tribute neer te zetten is om de juiste sfeer over te brengen op het publiek. The Relic is hiertoe in staat gebleken met als resultaat een verrassende gelijkenis.

kleinere poppodia & muziektempels

In de afgelopen jaren heeft The Relic niet alleen de kleinere poppodia beklommen maar ook muziektempels als de Kade in Zaandam, het Patronaat in Haarlem, de Waerdse Tempel in Heerhugowaard, het Kasteel in Alphen a/d Rijn en de Nozem in Heemskerk.
Mede door deze vele landelijke optredens in kroegen, poppodia en grote festivals is the Relic inmiddels een zeer ervaren, gewaardeerde en veel teruggevraagde band. Zo staan ze meerdere keren per jaar op de planken in de Paap in Den Haag en the Waterhole in Amsterdam.

In het repertoire vind je muziek van o.a. Anouk, Pearl Jam, Red Hot Chili peppers, U2, Foo Fighters, Wolfmother, Skunk Anansie, Jimi Hendrix en vele anderen.

The Relic is:

Caroline Wubbolts – Zang
Ton Schouws           – Drums
Marco Metselaar     – Gitaar
Ben van Egmond    – Bas en Zang

The Relic kan ook als Anouk tribute band geboekt worden.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Relic boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie