0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Hou Van Holland Live

Biografie Hou van Holland Live

Hou van Holland LIVE is het ultieme meezingfestijn met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten en in grote feesttenten.

Coverband en feestbands boeken of inhuren

De allerbeste muzikanten zijn aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan. 2 geweldige zangeressen, zanger Edwin van der Toolen en een 4-koppige ritme-sectie. Deze muzikanten begeleiden ook bekende NL artiesten en zijn ook nog eens regelmatig te zien op TV.

Band voor personeelsfeest boeken

Spelen de grootste hits van Nederlandse bodem. Van Andre Hazes tot Linda Roos en Jessica, van Guus Meeuwis, tot Caro Emerald en weer terug naar Wolter Kroes en John West.

Hou Van Holland Live boeken tegen de scherpste prijs

Een waanzinnig meezingspektakel!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Hou Van Holland Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties