0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Signature

Biografie Signature

Signature is een spontane, strakke en energieke vijfkoppige coverband en zorgt voor een sfeervolle en kwalitatieve show.
Zeer geschikt voor een spetterend feest in een feesttent, stijlvol op een bedrijfs- of huwelijksfeest.

Coverband boeken of inhuren

De ervaren muzikanten delen samen met de enthousiaste zangeres hun passie voor muziek.  De band speelt een breed repertoire, van pop en rock uit de jaren ’80 tot en met de hits van nu.

Boek een band

Natuurlijk speelt deze coverband ook medleys zoals bv de Nederpopmedley of een goedfout medley maar daarnaast speelt de band ook een rustig nummer om het publiek lekker te laten meezingen. Om daarna weer helemaal los te gaan op een Narcotic van Liquido.

Signature boeken voor scherpste gage

Typerend voor de band is de interactie met het publiek want de band vind dat je een feestje maakt met mekaar. Signature is Koen Eekma, Tjeerd-Pieter Hoekstra, Astrid van Nieuwenhoven,  Sido Post en Freerk Runia.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Signature boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties