0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Cabin Crew

Biografie Cabin Crew

Stap aan boord, want Cabin Crew neemt je mee op een muzikale reis langs vele hits met een ongekend hoog meezinggehalte. Deze allround coverband, versie 3.0, staat garant voor een muzikaal avontuur waarbij je oren en ogen tekortkomt. Laat je betoveren door een 1,5 uur durende show die je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt.

Een onvergetelijke reis vol muzikaal geweld

Deze band biedt meer dan alleen muziek; het is een totaalbeleving. Met een repertoire dat de grenzen van genres overstijgt, zorgen ze voor een feestelijke sfeer waar het publiek niet aan kan ontsnappen. Of je nu wilt dansen, meezingen of gewoon genieten van het spektakel, CC levert een show die al je verwachtingen overtreft.

Band inhuren of boeken bij Burolivemuziek.nl

De 1,5 uur durende show van deze toffe band is als een vlucht die je niet wilt missen. Ervaar het vakmanschap van deze coverband die met een mix van hits, energie en entertainment zorgt voor een landing waar je nog lang over napraat. Boek Cabin Crew voor een onvergetelijke reis vol muzikaal geweld en spektakel.

Boek Cabin Crew voor jouw evenement!

Wil je jouw evenement transformeren tot een muzikaal avontuur? Cabin Crew staat klaar om het publiek te verrassen en te vermaken. Met ervaren muzikanten, een veelzijdig repertoire en een show die de verwachtingen overtreft, is CC dé keuze voor een geslaagd feest. Neem nu contact op!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cabin Crew boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie