0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Brass Inc.

Biografie Brass Inc.

Brass Inc. is een onwijs veelzijdige coverband uit Joure. Met maar liefst 13 (!) enthousiaste muzikanten spelen zij eigentijdse hits maar ook oude classics passeren de revue. En dat allemaal versterkt met een te gekke blazerssectie.

Coverband boeken

Als je kijkt naar een goede coverband is het belangrijk om kennis en ervaring mee te laten tellen in jouw besluit. Brass Inc. is in 2018 ontstaat en alle bandleden hebben een rijk muzikaal verleden. Het uitgebreide en gevarieerde repertoire alsmede de blazerssectie maken ons tot een unieke brassband. Een band die in deze vorm niet zo veel voorkomt in Nederland.

Repertoire Brass Inc.

“We spelen van alles, van Robbie Williams tot Michael Bubble en van Tina Turner tot The Blues Brothers. Bovendien zijn we continue aan het vernieuwen en inmiddels staan er ook krachtige nummers van bijvoorbeeld The Ladies of Soul, James Brown en Tom Jones op onze setlist. De 2 trompettisten, 2 saxofonisten en 2 trombonisten maken het geheel tot een muzikaal geweld dat garant staat voor een feestje! Daarnaast spelen we liedjes in het “klein”, zoals “Wat zou je doen” van Blöf, alleen met piano en 5 stemmig zang.

Brass inc boeken

Onze passie: het maken en delen van muziek, samen met vrienden en publiek. Onze missie: interactief entertainment en fun. Onze visie: music makes it happen! Kortom, wij zijn de ideale band om het podium bij jou te betreden. Wij maken er wel een feestje van!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brass Inc. boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,3

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie