0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Kroepin

Biografie Kroepin

Per 1 januari 2021 is deze band gestopt. Vind hier meer coverbands.

Coverband Kroepin bestaat sinds 2005 en de huidige bezetting bestaat uit  zangeres Ylse Bolink, gitarist Jorn Beld, Ruben Hanevelt en Rutger Ossewaarde, basgitarist Boaz Schuppert en drummer Jordi Scheperboer

Coverband boeken of inhuren

De naam vd band komt voort uit de plaatsnaam van de straat (Kroepinsweg) alwaar deze muzikanten als kindsterren begonnen en uitgroeiden tot één van de vetste coverbands uit het Oosten des lands.

Bands boek je simpel online op burolivemuziek

Deze 5 rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse voor een spervuur aan hits in ieder genre die tijdens medleys en mashups op je afgevuurd word en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Kroepin boeken voor scherpste gage

Deze energieke band heeft het allemaal en door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest naar een nóg hoger level getild worden!
Zorg dan ook dat je dr bij bent!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Kroepin boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties