0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Cover the Cage
  • Info
  • Repertoire

Biografie Cover the Cage

Cover The Cage is een energieke feest en festival band bestaande uit 7 rasmuzikanten. Cover the Cage neemt je mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen. Vol heerlijke guilty pleasures, de grootste hits en gillende gitaren. Dit alles verwerkt in non-stop medleys waar iedereen schaamteloos op los gaat.

Boek een band

Van goud naar fout, van 80s tot vandaag, van rocken tot hakken, niets is Cover The Cage te gek! Met hun brede repertoire en professionele show hebben ze menig bruiloft, bedrijfsfeest en festival omver geblazen (nog sorry daarvoor)!

Met een mix van de grootste hits breken deze 6 roofdieren los uit hun kooi. Van pop naar folk, van rocken tot hakken, van goud naar fout, dit allemaal in een
avondvullende show waar de vonken vanaf spatten!

Coverband boeken of inhuren

Na het ondersteboven spelen van menig festival, feesttent en dorpsfeest is het een feit: Cover The Cage zet een feest van herkenning neer voor iedereen van 8 tot 88!

Europe – Final Countdown, Beyonce – Crazy in Love, ABBA – Mamma Mia, Queen – We Will Rock You, House Of Pain – Jump Around, The White Stripes – Seven Nation Army, Hardwell – Bella Ciao, Michael Sembello – Maniac, The Village People – YMCA, Paul Elstak – Rainbow High In The Sky, AC/DC – Thunderstruck, Alphaville – Forever Young.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Cover the Cage boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie