0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
BALLOON

Biografie BALLOON

Dat de muzikanten van BALLOON pas in 2018 bij elkaar gekomen zijn wil niets zeggen over de kwaliteit van deze top pop/rockband. De 6 gepassioneerde muzikanten leven voor de muziek en het publiek.

Coverband boeken of inhuren

De band speelt diverse decennia aan muziek waarbij altijd de beste en herkenbaarste klassiekers voorbij komen. Van Abba tot Withney Houston, maar zeker ook de Backstreet boys, Queen en Toto.

Boek een Popband of rockband

De band bestaat uit 4 fantastische muzikanten, 1 energieke zanger en een prachtige zangeres met een gouden stem. Dus qua podium uitstraling geen gebrek. Dit tezamen met het herkenbare repertoire staat dit garant voor een gezellige avond feest en dansen voor jong en oud.

BALLOON boeken voor scherpste gage

Een pop/rock band uit Limburg met een fantastisch repertoire. Zeer geschikt voor de pleinfeesten, feesttenten en de feesten waar de beste pop en rock uit de laatste decennia tot zijn recht komt.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je BALLOON boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties