0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Step the Gap

Biografie Step the Gap

Step the Gap is een fantastische 70’s disco, soul en funk band met een fantastisch herkenbaar repertoire. Hits uit de jaren van de disco en soul.

soulband en discoband boeken of inhuren

Glorieuzer dan Gloria Gaynor, Doller dan Dolly Parton, Cooler dan Kool & the Gang, Chiquer dan Chic, Wilder dan Wild Cherry en groter dan the Jackson 5, want ze zijn met z’n zessen.

muziek uit de jaren ’70

Deze band maakt het verschil tussen een leuke avond en een onvergetelijke! Laat je verleiden door het muzikale schouwspel van Step the Gap met al het beste dat de 70’s te bieden hebben.

Step the Gap boeken voor scherpste gage

De twee prachtige zangeressen, swingende gitarist, funky bassist, opzwepende toetsenist én een strakke drummer weten al het mooie van disco, soul en funk te belichamen.

band met blazers boeken

Step the Gap boek je voordelig bij Burolivemuziek.nlDe band is ook te boeken met een spetterende blazerssectie! Met saxofoon en trompet brengt  de XL versie de soul tot leven en spelen we het dak eraf!

Keeps the Soul alive!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Step the Gap boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties