0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Night Flight (to Rio)

Biografie The Night Flight (to Rio)

Maak kennis met coverband The Night Flight  (v/h Night Flight To Rio) Met deze 9 persoons topformatie kiest u voor kwaliteit.
Overal waar deze band speelt zorgen ze voor een weergaloze show en spektakel.

Coverband boeken of inhuren

Deze top feestband zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 5 Blazers, drums, gitaar, bas, toetsen en 3 vocals. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die deze muzikanten en de hele band uitstraalt werkt aanstekelijk.

Band voor bruiloft of feest

Night Flight To Rio voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl.nlHet repertoire bestaat voornamelijk uit de hits van dit moment, Pop, Dance/Club, Nederlandstalige meezingers, Rock, Latin, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. Mede door een vette blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren.

Bands en artiesten boek je simpel online

De flexibiliteit zorgt ervoor dat er op elk evenement een show op maat is. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

The Night Flight (Night Flight to Rio) boeken voor scherpste gage

De band komt met een volledig Showpodium. Door een setup die zorgt voor een clean en georganiseerde look, komt de show goed tot zijn recht. Met een breed scala aan licht en geluid mogelijkheden is de band in staat om elke ruimte om te toveren tot een waar feestpaleis!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Night Flight (to Rio) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties