0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The Night Flight (to Rio)

Biografie The Night Flight (to Rio)

Maak kennis met coverband The Night Flight  (v/h Night Flight To Rio) Met deze 9 persoons topformatie kiest u voor kwaliteit.
Overal waar deze band speelt zorgen ze voor een weergaloze show en spektakel.

Coverband boeken of inhuren

Deze top feestband zorgt voor een onvergetelijke ervaring. 5 Blazers, drums, gitaar, bas, toetsen en 3 vocals. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die deze muzikanten en de hele band uitstraalt werkt aanstekelijk.

Band voor bruiloft of feest

Night Flight To Rio voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl.nlHet repertoire bestaat voornamelijk uit de hits van dit moment, Pop, Dance/Club, Nederlandstalige meezingers, Rock, Latin, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. Mede door een vette blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren.

Bands en artiesten boek je simpel online

De flexibiliteit zorgt ervoor dat er op elk evenement een show op maat is. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

The Night Flight (Night Flight to Rio) boeken voor scherpste gage

De band komt met een volledig Showpodium. Door een setup die zorgt voor een clean en georganiseerde look, komt de show goed tot zijn recht. Met een breed scala aan licht en geluid mogelijkheden is de band in staat om elke ruimte om te toveren tot een waar feestpaleis!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Night Flight (to Rio) boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie