0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Los Pepinos

Biografie Los Pepinos

Los Pepinos is een 10 mans formatie met enthousiaste muzikanten. Deze komen werkelijk overal vandaan (van Friesland tot Brabant) en  hebben een fantastisch wereldmuziek repertoire.

feestband boeken of inhuren

Het repertoire van de 10 man sterke band *Los Pepinos* bestaat uit een ‘interessant’ afwijkende, sterk groovende melange. Van Mambo, Balkan, Brasil, New Orleans Funk Brass, Afrobeat, Son, JBFunk, Salsa, Calypso, Obscure Evergreens, Britpop, Kolderjazz, Filmmuziek en nog het één en ander…

wereldmuziek boeken voor scherpste gage

Los Pepinos is dus een feestband, gewoon prettige gestoorde, aanstekelijke dansmuziek met een humoristische inslag.
En… ze doen hierbij werkelijk alles om te verbergen dat ze er voor hebben doorgeleerd, met het hogere doel om het publiek in een opperste staat van feeststemming te brengen!!!

coverbands boek je simpel online

Een fijne jukebox vol met waanzinnig te gekke muziek uit alle windrichtingen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Los Pepinos boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties