0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Brassband AGOGO

Biografie Brassband AGOGO

Brassband AGOGO is een wervelende muzikale percussie-band (looporkest) die bestaan uit trommels en kan worden aangevuld met trompettisten en danseressen. Spetterend, bewegend in je parade, op een podium of als binnenlopende verrassingsact.

Brassband / percussie band boeken of inhuren

Brassband AGOGO swingt de pan uit en deze swingende club trommelaars zorgen samen met prachtige danseressen voor een extra dimensie op jouw event, jaarmarkt, in een winkelcentrum of tijdens een strandfeest.

Percussie en zwoele danseressen

Een brassband is een orkestvorm met koperen blaasinstrumenten en een percussiesectie en komt van oorsprong uit het Verenigd Koningkrijk.
Een veel gehoorde combinatie is HaFaBra (harmonie, fanfare en brassband)

Verwante bands zijn;
Dixieland
Jazz

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Brassband AGOGO boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties