0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
William And The Handjives

Biografie William And The Handjives

William And The Handjives brengt de swing zoals die sinds de jaren 50 nog zelden gebracht word!

William And The Handjives Brengt De Swing Zoals Die Sinds De Jaren 50 Nog Zelden Gebracht Wordt!
— NRC Handelsblad

Jaren ’50 bands boeken of inhuren

Het succes van William and The Handjives is te danken aan de muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden.

De band heeft een breed repertoire, van bekende evergreen hits, tot klassieke rock ’n rollers en zelfs uitstapjes na hedendaagse popmuziek. Het succes van William and the Handjives is te danken aan hun muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden.

jaren 50 muziek

Met driestemmige zang contra bas, drums en gitaar (extra optie pianist en of saxofonist) brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

Thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden

William and the Handjives voelt zich thuis op de meest uiteenlopende gelegenheden waaronder bedrijfsfeesten, bruiloften, tuinfeesten en festivals. Iedereen van jong tot oud, klein of groot, voelt zich thuis op de dansvloer wanneer William and the Handjives begint te spelen.

Indien gewenst kan de band kan ook met een compacte bezetting een optreden verzorgen een goed alternatief voor feesten waar weinig ruimte is voor een grote band en feest locaties waar het geluidsvolume niet te hard mag zijn.

William and the Handjives burolivemuziek.nl

De band is ook uit te breiden met een van de beste saxofonisten van Nederland: Boris van de Lek! Boris is bekent van Herman Brood, Hans Dulfer, Goldon Earing en Juul Deelder. William Smulders en Boris van de Lek werken inmiddels alweer zo’n 15 jaar samen en hebben al op vele festivals en evenementen het dak eraf gespeeld

William And The Handjives boeken voor scherpste gage

Vanwege de compacte bezetting vormen William and the handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest lokaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.

Bands boeken of inhuren

AKOESTISCH
Akoestisch verzorgt William And The Handjives bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

VERSTERKT
Versterkt verzorgt William And The Handjives door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Voor een bredere muziekgenre boek je beter de William Smulders band.
Heb je geen groot budget? Dan kun je William ook solo of als duo inhuren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William And The Handjives boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie