0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
William And The Handjives

Biografie William And The Handjives

William And The Handjives brengt de swing zoals die sinds de jaren 50 nog zelden gebracht word!

jaren 50 bands boeken of inhuren

Het succes van William and The Handjives is te danken aan de muzikale kwaliteiten, het dansbare repertoire en het enthousiasme waarmee zij keer op keer optreden.

jaren 50 muziek

Met hun driestemmige zangpartijen brengen zij een swing georiënteerd repertoire met veel ruimte voor humor, improvisatie en interactie met het publiek.

William And The Handjives boeken voor scherpste gage

Vanwege de compacte bezetting vormen William and the handjives een goed alternatief voor feesten waar geen ruimte is voor een grote band en feest lokaties waar het geluids volume niet te hard mag zijn.

bands boeken of inhuren

AKOESTISCH
Akoestisch verzorgt William And The Handjives bijvoorbeeld een muzikaal ontvangst bij de entree om daarna als gangmakers tussen uw gasten op te treden. Deze variant is niet te luid, mobiel inzetbaar en passend voor elke gelegenheid.

VERSTERKT
Versterkt verzorgt William And The Handjives door het gebruik van échte vintage apparatuur een onvervalste sound. Van ingetogen, tot uitbundig swingend. Deze variant is uiterst geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, of andere gelegenheden waar het dak eraf mag.

Voor een bredere muziekgenre boek je beter de William Smulders band.
Heb je geen groot budget? Dan kun je William ook solo of als duo inhuren.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je William And The Handjives boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties