0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Blaas of Glory

Biografie Blaas of Glory

Al jaren is Blaas Of Glory vaste gast op internationale metalfestivals als Sonisphere (NL, ES, FIN, CH, GB) en Wacken (D). Ook op festivals als Pinkpop, Paaspop, Pukkelpop (B) en Sziget (H) blijkt de band een hit.

Primeur

In het voorjaar van 2013 beleefden de strakke mannen een heuse primeur: ze voeren mee met de Full Metal Cruise en sindsdien staan zij officieel te boek als de eerste Heavy Metal Marching Band op zee.

Hilarische mobiele act

Blaas Of Glory is een hilarische mobiele act die de hardrock terugbrengt tot de absolute essentie. Gewapend met sousafoon, sopraansax, lyra, banjo, accordeon, akoestische gitaren, snare- en bassdrum en veel meerstemmige zang, blaast deze Heavy Metal Marching Band klassieke songs uit de prehistorie van de hardrock letterlijk nieuw leven in.

Hardrock met een knipoog

Reken op bevlogen bewerkingen van The Final Countdown (Europe) en Running With The Devil (Van Halen), of een spirituele vertolking van Highway To Hell (AC/DC). De band voelt zich thuis op elk podium – versterkt of akoestisch – maar speelt net zo lief op straat tussen het publiek.

Blaas of Glory boek je scherp en voordelig

Blaas Of Glory is uniek in de hele wereld.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Blaas of Glory boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties