0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The New Party

Biografie The New Party

Maak van jouw feest een non-stop-party met deze professionele (10-koppige) band, inclusief gratis DJ.
The New party bestaat uit 3 vocals, 3 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie.

Ervaren muzikanten

Alle muzikanten van The New Party hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben The New Party gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar iedereen het de week na het feest nog over heeft.

Allround Party Repertoire

Dance Classics, allround repertoire en de grote hits van nu, ze komen allemaal voorbij.
De gratis dj zorgt ervoor dat ook voor en na de optredens iedereen op de dansvloer blijft, zo ontstaat een non-stop party, die tot in de puntjes is verzorgd.
Niet alleen de muziek, maar ook de techniek, het licht, de choreografie en de kleding is topkwaliteit.

Geheid feest op jouw Party!

We waarschuwen je dus alvast: boek The New Party en de kans is groot dat jouw gasten aan het eind van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

 

Live artiestenbegeleiding?

Veel artiesten treden regelmatig op met een geluidsband. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze live te laten begeleiden door The New Party: dat heeft pas impact!
Informeer naar de mogelijkheden.

Uw eigen talentenband?

Misschien is er binnen uw bedrijf wel meer (muzikaal) talent aanwezig dan u dacht!? Muziek verbindt!
Daarom biedt The New Party de mogelijkheid om – samen met uw collega’s – live op te treden.

Onder muzikale begeleiding van de band en bandleider Bram Smeele, en onder vocale begeleiding van onze vocal-coach; Robin van Beek (vocal coach team Ali B TVOH) brengen wij Jouw talent tot leven!

Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je The New Party een keer live meemaken?
Stuur een mail, dan nodigen we je graag een keer uit om te komen kijken en luisteren ergens in het land of tijdens een van de demo-luistersessies.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The New Party boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties