0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The New Party

Biografie The New Party

Maak van jouw feest een non-stop-party met deze professionele 8 koppige coverband. The New party bestaat uit een zanger en zangeres, 3 te gekke blazers en een waanzinnig strakke ritmesectie.

Boek een coverband

Alle muzikanten van The New Party hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben deze band gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar iedereen het de week na het feest nog over heeft.

Band boeken of inhuren

Dance Classics, allround repertoire en de grote hits van nu, ze komen allemaal voorbij. Niet alleen de muziek, maar ook de techniek, het licht, de choreografie en de kleding is topkwaliteit.

The New Party boeken voor scherpste gage

We waarschuwen je dus alvast: boek The New Party en de kans is groot dat jouw gasten aan het eind van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

Livemuziek inhuren

Veel artiesten treden regelmatig op met een geluidsband. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze live te laten begeleiden door The New Party: dat heeft pas impact!
Informeer naar de mogelijkheden.

Band boeken

The New Party is te boeken voor een spetterende bruiloft of gezellig bedrijfsfeest of event. Maar voor een energiek tentfeest draaien de dame en heren hun hand zeker ook niet voor om.

Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je The New Party een keer live meemaken?
Stuur een mail, dan nodigen we je graag een keer uit om te komen kijken en luisteren ergens in het land of tijdens een van de demo-luistersessies.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The New Party boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties