0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
The New Party

Biografie The New Party

The New party bestaat uit een zanger en zangeres, 3 te gekke blazers en een waanzinnig strakke ritmesectie. Maak van jouw feest een non-stop-party met deze professionele 8 koppige coverband.

Boek een coverband

Alle muzikanten  hebben hun sporen in de muziekbranche ruimschoots verdiend. Ze hebben deze band gevormd vanuit de wens een coverband op hoog niveau te willen vormen, waar iedereen het de week na het feest nog over heeft.

Band boeken of inhuren

Dance Classics, allround repertoire en de grote hits van nu, ze komen allemaal voorbij. Niet alleen de muziek, maar ook de techniek, het licht, de choreografie en de kleding is topkwaliteit.

The New Party boeken voor scherpste gage

We waarschuwen je dus alvast: De kans is groot dat jouw gasten aan het eind van de avond niet meer op hun benen kunnen staan.

Livemuziek inhuren

Veel artiesten treden regelmatig op met een geluidsband. Maar het is natuurlijk veel leuker om ze live te laten begeleiden door deze topband: dat heeft pas impact!
Informeer naar de mogelijkheden.

Band boeken

De band is te boeken voor een spetterende bruiloft of gezellig bedrijfsfeest of event. Maar voor een energiek tentfeest draaien de dame en heren hun hand zeker ook niet voor om.

Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je The New Party een keer live meemaken?
Stuur een mail, dan nodigen we je graag een keer uit om te komen kijken en luisteren ergens in het land of tijdens een van de demo-luistersessies.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The New Party boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie