0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Edwin Evers band

Biografie Edwin Evers Band

De Edwin Evers Band komt voor het eerst bij elkaar voor de presentatie van de CD van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Bekende coverband boeken of inhuren

De band, die uitsluitend bestaat uit topmusici en waar Edwin Evers zelf achter de drums plaatsneemt wordt met groot enthousiamse ontvangen door het publiek.
Vanaf dat moment is de Edwin Evers Band een feit!

Beste coverbands van NL

De band speelt hits uit de jaren ’70, ’80 & ’90 en is dan ook een uitstekende keuze voor elk openbaar en besloten feest/evenement.
Ook is de band op de festivals een graag geziene act.

Bands en artiesten voor feest of bruiloft

Na twee uitverkochte theatertours, gaat de Edwin Evers Band opnieuw het theater in.
De Band met de beste muzikanten van Nederland onder leiding van Nederlands’ bekendste dj, Edwin Evers, brengt een onvergetelijke show vol met bekende hits.
Niet vanuit de intieme radiostudio, maar in de spotlights samen met zijn muzikale vrienden waarmee hij al ruim 12 jaar een topband vormt.

Edwin Evers band boeken voor scherpste gage

Ze spelen in dit unieke concert niet simpelweg covers, maar door de gezamenlijke creativiteit en virtuositeit brengt de band op hoog niveau hun interpretaties van hun grote helden zowel akoestisch (in een prachtige meerstemmige setting) als versterkt.

Muzikanten: Allard Buwalda (saxofoon),
Bert Meulendijk (gitaar),
Eelco Oudolf (trompet),
Ferry van Leeuwen (zang),
Hilvert Roorda (toetsen),
Jeroen Rietbergen (piano),
Jel Jongen (trombone),
Maxine (Zang),
Michel van Schie (bas),
Marnix Stassen (percussie),
Serge Plume (trompet),
Tessa Boomkamp (Zang & Drums)
and last but not least Edwin Evers zelf (zang en drums).

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Edwin Evers band boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties