0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Carnavalsband.nl

Biografie Carnavalsband.nl

Carnavalsmuziek in de breedste zin van het woord… Dat is de beste omschrijving voor alles wat Carnavalsband doet.
6 veelzijdige en allround muzikanten met een flinke dosis ervaring in feest- en carnavalsmuziek en een bevlogen geluidstechnicus.

Livemuziek voor carnaval boeken

Carnavalsband.nl heeft een uitgebreid repertoire en bestaat uit bekende Limburgse schlagers (o.a. LVK en specifieke regionale schlagers), Duitse schlagers, maar ook allerlei feestnummers (die ook buiten carnaval veel te horen zijn).

bands boeken voor scherpste gage

Daarnaast genieten de 6 muzikanten vooral ook van het nodige improvisatiewerk tijdens de optredens.

Met Carnavalsband is alles mogelijk: een kort optreden van een uur (bijv. tijdens zittingsavonden), een avond/middagvullend programma van zo’n 3 uur, begeleiding van live artiesten, opname van CD’s en ga zo maar door.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Carnavalsband.nl boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties