0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Liever Live

Biografie Liever Live

Liever Live is een coverband uit Noord Holland en is bij uitstek de band voor uwbruiloft of partij.
Geheel in stijl past Liever LIVE zich aan bij iedere gelegenheid, zowel het repertoire als de kleding als de geluidssterkte.

Coverband boeken of inhuren

Het repertoire van Liever LIVE is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om de lekkere disco hits uit de jaren ’70, het nederlandse lied, de klassiekers uit de jaren ’60 en ’80, Rock, country en natuurlijk de hits van nu uit de top 40, het maakt niet uit of Liever LIVE speelt het.
Door ons zeer uitgebreide repertoire zijn wij in staat in te spelen en af te stemmen op wat het publiek graag wil horen.

De perfecte band voor bruiloft en personeelsfeest

Geheel vrij bent u om de avond in te vullen zoals u dit wilt.
Wij zijn flexibel en zijn altijd bereid mee te denken.
Liever L!VE past zich bij iedere gelegenheid aan, zowel het repertoire, als de kleding als de geluidssterkte.
Door ons uitgebreide repertoire (top 40/top 100, Nederlandstalig, disco, soul, country, rock & roll e.d.) en het feit dat wij niet met setlijsten spelen zijn wij in staat in te spelen op wat het publiek graag wil horen.

Extra service voor het bruidspaar

Als Bruidspaar heeft u de mogelijkheid bij Liever LIVE om een nummer, welke niet in onze repertoirelijst staat, aan te vragen voor uw Bruiloft.
Liever LIVE denkt graag met u mee en zal een evt. nummer dan instuderen. Dit is ons cadeau voor toekomstige Bruidsparen.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Liever Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie