0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Liever Live

Biografie Liever Live

Liever Live is een coverband uit Noord Holland en is bij uitstek de band voor uwbruiloft of partij.
Geheel in stijl past Liever LIVE zich aan bij iedere gelegenheid, zowel het repertoire als de kleding als de geluidssterkte.

Coverband boeken of inhuren

Het repertoire van Liever LIVE is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om de lekkere disco hits uit de jaren ’70, het nederlandse lied, de klassiekers uit de jaren ’60 en ’80, Rock, country en natuurlijk de hits van nu uit de top 40, het maakt niet uit of Liever LIVE speelt het.
Door ons zeer uitgebreide repertoire zijn wij in staat in te spelen en af te stemmen op wat het publiek graag wil horen.

De perfecte band voor bruiloft en personeelsfeest

Geheel vrij bent u om de avond in te vullen zoals u dit wilt.
Wij zijn flexibel en zijn altijd bereid mee te denken.
Liever L!VE past zich bij iedere gelegenheid aan, zowel het repertoire, als de kleding als de geluidssterkte.
Door ons uitgebreide repertoire (top 40/top 100, Nederlandstalig, disco, soul, country, rock & roll e.d.) en het feit dat wij niet met setlijsten spelen zijn wij in staat in te spelen op wat het publiek graag wil horen.

Extra service voor het bruidspaar

Als Bruidspaar heeft u de mogelijkheid bij Liever LIVE om een nummer, welke niet in onze repertoirelijst staat, aan te vragen voor uw Bruiloft.
Liever LIVE denkt graag met u mee en zal een evt. nummer dan instuderen. Dit is ons cadeau voor toekomstige Bruidsparen.

 

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Liever Live boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties