0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Jackfire

Biografie Jackfire

Jackfire is een allround coverband die opgericht is in 2006 en bestaat uit de 4 broers: Jacko Zieverink, Colin Zieverink, Tristan Zieverink en Wessel Zieverink.

Coverbands simpel online boeken of inhuren

4 broers in een unieke live show. Dat kan! Al ruim 10 jaar creeërt de band zélf de meest spraakmakende showelementen waarbij aandacht voor detail en kwaliteit een grote rol spelen.

Feestband of Feestartiest boeken bij Burolivemuziek

In een rap tempo volgen de grootste hits elkaar op, verpakt in verrassende medleys. Zowel Golden Oldies als de beste dance hits van nu komen aan bod met de energieke en verpletterende eigen stijl.

Band voor bruiloft en feest

Verwacht een spectaculaire show met duivels stevige rocktracks, afgewisseld met engelachtige ballads. Het publiek zal een “moment of fame” ervaren met de meezing knallers en guilty pleasures.

Jackfire boeken voor scherpste gage

Voeg hier nog de spontane en gevatte humor van Jackfire aan toe en beleef een onvergetelijke live show. Voor een spectaculaire bruiloft of feesttent.

Onderdeel van de show is een spetterende lichtshow dat aangevuld is met vette Special FX. Dit laatste is standaard op iedere show.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Jackfire boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties