0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Monroo

Biografie Monroo

Band is gestopt!  Hier vind je meer coverbands.

100% Live Allround Coverband die zich kenmerkt door o.a. een enthousiast, interactieve, professionele club muzikanten én uiteraard een fantastische zangeres.

Spetterende muzikale sensatie

Bijzondere live belevenis van een bijzonder energieke club muzikanten die een entertaining show leveren als nooit tevoren.
Je mag dan ook deze show niet missen.

Allround repertoire

De Band Monroo is te boeken voor diverse feesten en partijen. Van tentfeest tot privéfeest en van bruiloft tot bedrijfsevent.
Overal komt deze band goed uit de voeten.

Top show

MONROO staat voor een waanzinnige show waarbij je word meegezogen in de muzikale wereld van de dance classics, rock of the 80’s, dance of the 90’s tot oer-Hollandse meezingers en uiteraard de bekende hits uit de top40/top100.

Be part of it, so you won’t be missing it!

Monroo is ook te boeken in een avondvullende show met een optreden van Daniël Oostra. (ook solo te boeken)

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Monroo boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties