0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Freeway

Biografie Freeway

De populaire Friese Top-100 band FREEWAY bestond in 2014 maar liefst 30 jaar en werd het hele jaar uitbundig gevierd met een waanzinnige jubileumtour.

allround top 100 band boeken of inhuren

Onder de motorkap van de huidige band zit een degelijke motor, gevormd door bassist Jan en drummer Kees, die –al 30 jaar- feilloos start! Speelde jaren bij de bekende band Boulevard.

Bands uit Friesland

Toetsenist Niels en gitarist Kevin voegen de nodige PK’s toe en maken de band pittiger en vooral: sneller!
Met de turbo’s zanger Jan en zangeres Sjoukje komt “FREEWAY” op topsnelheid en wordt ieder optreden één grote swingende rit!

Freeway boeken voor scherpste gage

Onderweg komt een gevarieerd repertoire voorbij, dat regelmatig wordt “bijgetankt.”
Van rockmedley tot soulset, van palingsound en feestkraker tot de nieuwste hits……..

Ladies and gentlemen, START YOUR ENGINES en… TAKE A RIDE

fotocredits Maartje Roos

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Freeway boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties