0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Velvet Roses

Biografie The Velvet Roses

Rozen verwelken, bandjes vergaan maar The Velvet Roses zijn op elk feest AAN! 5 jonge muzikanten uit Noord Oost Brabant bestormen de podia om overal een cool feest te maken. En dat lukt altijd.

Coverband boeken of inhuren

Onder leiding van de flamboyante frontman Mick grijpen de enthousiaste bandleden ieder moment aan om overal waar ze worden geboekt een grandioos feest te maken. Deze rozen kun je niet vastpakken zonder handschoenen 🙂

Boek een band

De bandleden geven heel veel energie op het podium. Met de vetste hits en grootste meezingers word het publiek geraakt en als je alleen al kijkt naar de band wil je gewoon meespringen. Band is zeer geschikt voor feesttenten en schuurfeesten.

The Velvet Roses boeken voor scherpste gage

Deze gasten weten je hart te veroveren en je in te pakken bij elk nummer. Van Snollebollekes tot AC/DC en van Guus Meeuwis tot Bon Jovi, alles komt voorbij.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Velvet Roses boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties