0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
THREETHIRD

Bibiografie THREETHIRD

De naam THREETHIRD weerspiegelt de harmonieuze eenheid van drie individuele zussen die samen één-derde vormen. Van een bescheiden begin in de woonkamer zijn ze uitgegroeid tot een spetterende act. Deze allround coverband heeft menig podium in Nederland en daarbuiten betreden, met een indrukwekkende groei in hun muzikale reis.

Boek jouw coverband bij Burolivemuziek.nl

THREETHIRD staat garant voor onvergetelijke momenten met hun ervaring in het bouwen van feesten. De enthousiaste jonge coverband bestaat uit een swingende ritmesectie, conservatorium-geschoolde muzikanten en een prachtige driestemmige frontlinie van de zussen. Het repertoire omvat diverse muziekstijlen, zowel in kleine semi-akoestische als grotere feestformaties. Van klassieke hits tot de grootste hits van nu, met verrassende medleys en internationale nummers, creëren ze een volle dansvloer voor elk evenement, van bruiloft tot bedrijfsfeest.

Populairste coverband van Nederland

Het plezier en enthousiasme van de band hebben niet onopgemerkt plaatsgevonden. THREETHIRD is uitgeroepen tot de ‘populairste coverband van Nederland’ tijdens de Battle of the Bands in Rotterdam en heeft de titel ‘beste coverband van Zuid-Holland’ verdiend tijdens de Clash of the Coverbands. Met meer dan tien jaar ervaring beloven ze niet alleen een feest der herkenning maar ook een ongeëvenaarde muzikale ervaring.

THREETHIRD boeken of inhuren?

THREETHIRD biedt een gemêleerd repertoire voor een feest der herkenning, met ervaring in muzikale begeleiding van bruiloften in binnen- en buitenland. Met jeugdige en enthousiaste bandleden, positieve recensies, en de mogelijkheid tot het plannen van een kijkafspraak of het instuderen van verzoeknummers, inclusief een DJ-optie, ben je verzekerd van een geslaagd evenement. Ervaar de sensatie van THREETHIRD en laat hen de muzikale invulling van jullie feest verzorgen!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je THREETHIRD boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties

Burolivemuziek op Klantenvertellen.nl

9,4

Artiest naar wens en communucatie uitstekend

Je wordt goed op de hoogte gehouden, korte lijnen. Snelle reactie op de mail. Artiest was ook naar wens en ook de betaling verliep soepel!

Dorpsfeest Damwâld

Zeer accuraat, vriendelijk en behulpzaam met een enorm netwerk aan geweldige muzikanten

We zijn (zelfs in Corona tijd) heel goed geholpen door dit bureau en hebben op zeer korte termijn geweldige muzikanten weten te boeken die voor mijn vader’s 70e verjaardag een hele mooie serenade hebben gespeeld. Communicatie verliep heel soepel en zelfs de prijs was heel erg redelijk. Enorme aanrader!

Fam. Quinten Amsterdam

Dickens Orgelman boek je voordelig bij Burolivemuziek.nl

Het feest heeft dankzij de Charles Dickens Orgelman een speciale dimensie gekregen.
Alles verliep geheel vlekkeloos! Chapeau en bedankt!

Namens Humanitas DMH Barendrecht

Humanitas DMH Barendrecht

VV Pernis referentie op Burolivemuziek.nl

Vanaf het eerste moment dat wij met Rene in contact zijn gekomen tot het einde van een hele week vol feest zijn wij echt in de watten gelegd.
Licht & geluid uitstekend! communicatie super.

Over twee jaar gaan we weer contact opzoeken 🙂
Rene, Walter, Luuk en Roderick onwijs bedankt

VV Pernis

TimeMaud trio boek je bij Burolivemuziek.nl

Op laatste moment was ik op zoek naar een band, Burolivemuziek gebeld en binnen een uur had ik een band voor de volgende dag! Gewedlig service en een top band 🙂

Flestic

Martijn Fischer voordelig boeken bij Burolivemuziek.nl

Hoi René,
Sorry voor mijn late reactie! We hebben een geweldig feest gehad. Alles is super verlopen. We horen alleen maar top reacties van collega’s.
Ik wil je graag bedanken voor al je hulp!!

35 jaar Koenen & Co

Het was inderdaad een zeer geslaagd feest! Veel dank voor jouw inzet om alles te regelen rondom het licht/geluid, DJ en de band natuurlijk.
Ik was erg tevreden over met name de band, ze hebben waanzinnig goed gespeeld, en ook de mogelijkheid om verzoeknummers bij ze in te dienen beviel goed.

 

Min. van Justitie