0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu

Een DJ of Livemuziek voor een feest?

Bij het beantwoorden van deze vraag kunnen we je beter een aantal andere vragen stellen zodat we uiteindelijk op het juiste advies uitkomen!

Hulp bij keuze voor DJ of livemuziek

  • Is er voldoende ruimte in jullie feestzaal?
  • Willen jullie doorlopend muziek of zijn pauzes (met muziek van spotify) niet erg?
  • Wervelende live performance of statische act
  • Redelijk groot repertoire of oneindig repertoire
  • Uniek of standaard
  • Beperkt budget of mag het iets meer dan 1000 euro kosten

 

Livemuziek boeken of inhuren voor de scherpste gages

Band en artiesten boeken bij burolivemuziekMet name het repertoire is altijd een struikelblok bij de keuze van livemuziek of een DJ. Feit is dat een DJ oneindig repertoire heeft, maar de vraag is of je dat nodig hebt op jullie feest.

Met band of artiest haal je uniek livemuziek in huis, waar je met een DJ toch niet verder komt dan digitaal muziek en waarbij de beleving toch een stuk minder is dan bv van een gave band!

DJ of livemuziek advies

Is de grootste issue het budget? Tegenwoordig vind je op marktplaats al DJ’s met wat licht en geluid voor een prijs van 300 euro. Dit is helaas geen realistisch budget voor livemuziek.

Dus voor een minimaal budget is een DJ de juiste keuze. Vanaf 500 euro (en zelfs voor enkele solisten nog goedkoper) kun je al fantastisch livemuziek krijgen dat geschikt is voor jouw feest.

Bands en artiesten boeken

Voor jouw feest is zeker geschikt livemuziek te boeken maar veelal ziet men door de bomen het bos niet meer. Burolivemuziek.nl adviseert je graag. Neem hier contact op met Rene van Burolivemuziek.nl en hij helpt je graag verder.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?