0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu

Een DJ of Livemuziek voor mijn feest?

Bij het beantwoorden van deze vraag kunnen we je beter een aantal andere vragen stellen zodat we uiteindelijk op het juiste advies uitkomen!

Hulp bij keuze voor DJ of livemuziek

  • Is er voldoende ruimte in jullie feestzaal?
  • Willen jullie doorlopend muziek of zijn pauzes (met bv muziek van spotify) niet erg?
  • Wervelende live performance of statische act
  • Redelijk groot repertoire of oneindig repertoire
  • Uniek of standaard
  • Beperkt budget of mag het iets meer kosten?

Boek voordelig livemuziek voor feest

Band en artiesten boeken bij burolivemuziekMet name het repertoire is altijd een struikelblok bij de keuze van livemuziek of een DJ. Feit is dat een DJ oneindig repertoire heeft, maar de vraag is of je dat nodig hebt op jullie feest. Veel genres zullen immers niet draaibaar zijn voor een dj. Denk aan bv hardrock of hardstyle.

Band voor bruiloft boeken

Met band of artiest haal je unieke livemuziek in huis daar waar je met een DJ toch niet verder komt dan digitale muziek en waarbij de beleving toch een stuk minder is dan bv met een gave band!

Bruiloftmuziek boeken of inhuren

Voor een bruiloft is het de laatste jaren steeds belangrijker geworden om livemuziek op de weddingparty te hebben. Óf de combi van livemuziek mét een echte wedding dj.

Burolivemuziek.nl is gespecialiseerd in bruiloftmuziek. Voor bijna alle budgetten is wel iets van livemuziek te bedenken. Van een fantastische solist tot een spetterende band.

Livemuziek boeken of inhuren voor scherpste gages

Is het budget de grootste issue? Tegenwoordig vind je op marktplaats al DJ’s met wat licht en geluid voor een prijs van 300 euro. Dit is echter helaas geen realistisch budget voor livemuziek. Ga met een beperkter budget voor een DJ. Dit is altijd nog leuker dan die ene oom die wat boxen en een cd speler heeft.

Keuze van livemuziek boven DJ

Heb je een iets realistischer budget dan kun je vanaf 500 euro (en zelfs voor enkele solisten nog goedkoper) al fantastische livemuziek inhuren dat geschikt is voor jouw feest. Lees hier meer over realistische gages van livemuziek.

Bands en artiesten boeken

Vind je het lastig om de juiste match te vinden voor jullie bruiloft of ceremonie? René van Burolivemuziek helpt je heel graag met het vinden van de juiste livemuziek voor jullie bruiloft of feest. Bespreek je muzikale wensen en krijg een gratis, objectief en geheel vrijblijvend voorstel met een divers aanbod waaruit je kunt kiezen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?