0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Battle

Biografie The Battle

Steady stuwende drums, twee zingende en spelende pianisten, een zwoel scheurende sax en een enthousiast pompende dj. Dat is het concept van ‘The Battle’.

Pure energie

Deze nieuwe band vuurt voortdurend pure energie af op het publiek. De dynamiek van beats en drums, stemmen en sax en de battle tussen de twee pianisten onderling, maken het podium tot een muzikale arena.

Opzwepende strijd om het plezier op de dansvloer

Een opzwepende strijd om het plezier op de dansvloer en entertainen van het publiek daar draait het om. The Battle speelt alles: pop, rock, dance, R&B, hip hop, disco, Nederlandstalig en uiteraard ook al uw verzoekjes.

Join The Battle!

Zoek je misschien een andere cover band?
Jeopardy
Kraakthelder
X-static

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Battle boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties