0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Wedding Crashers

Biografie The Wedding Crashers

Ga je binnenkort trouwen en zoek je een leuke band? Dan zijn deze 4 heren en dame zeker iets voor jou.

Bruiloft band boeken?

De Wedding Crashers komen stiekem via de achterdeur binnen, maar deze vijf vrienden staan niet op de gastenlijst en mengen zich onopgemerkt tussen het publiek en het bruidspaar…

Allround coverband

Deze band bestaat uit vier professionele muzikanten en een geweldige zangeres. Zij staan ook regelmatig op het podium met artiesten als Frans Bauer, Xander de Buisonjé en Handsome Poets.

Ervaren muzikanten maken een feest

THE WEDDING CRASHERS hebben maar één doel: de zaal helemaal op z’n kop zetten! Strak in pak en dol van enthousiasme springen ze op het podium en binnen no-time staat de dansvloer vol… 100% feestgarantie!

Allround, Dance, Summer, Swing along, Disco

Een avondvullend optreden van THE WEDDING CRASHERS is compleet en betaalbaar. Bovendien komen jullie achteraf niet voor verrassingen te staan, waardoor jullie een onvergetelijke avond kunnen beleven!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Wedding Crashers boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties