0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Beat the Stones

Biografie Beat the Stones

Deze band is gestopt met spelen. Hier vind je de allerbeste coverbands en hier energieke festival bands.

Beat the Stones is een 6-koppige kwajongens band die geen kans onbenut laat om van iedere feesttent, club of festival een knalparty te maken.
Zo stonden zij al op Festyland en 7th-Sunday, brachten een spektakel in de 013 en deelde het podium met o.a. de Golden Earring en BZB.

Een band die rockt boeken!

Stel je eens voor: Guns N’ Roses, Queen, Faithless, Bon Jovi, Green Day, Prodigy, AC/DC, Coldplay, Rolling Stones, Deadmau5, Lenny Kravitz, Beatles, Bob Marley, Zombie Nation, Kings of Leon, Bon Jovi en Nirvana in een grote blender gemixt tot één machtige muzikale mash-up!

coverband voor scherp tarief boeken

Herkenning voor jong en oud, gepresenteerd met een energieke live performance waar menig dansvloer U tegen zegt!

Bands en artiesten voor ieder evenement

Pak die vrijheid, ga voorbij je grenzen en incasseer die muzikale tik tegen de billen van de mannen van Beat The Stones!
Beat the Stones zorgen voor een rockend feest!

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Beat the Stones boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties