0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Looporkest paashaas

Biografie Looporkest paashaas

Passende muziek voor ieder paasevenement!  Dit looporkest is zeer geschikt voor winkelcentra, beurzen, dorpsfeesten en overal waar de swinging muziek van een looporkest past.

Looporkest boeken

Allround looporkest met een zeer breed repertoire en in haar 25 jarig bestaan heeft dit looporkest een fantastische reputatie opgebouwd en trad op door geheel Nederland en ook vaak daar buiten.

Muziek op niveau

De leden van het orkest zijn geschoolde musici die hun sporen hebben verdiend, en de lijst van optredens is indrukwekkend: feesten, evenementen, winkelcentra promotie, begeleiding van bekende Nederlanders, deelname in televisie series en ontvangst van VIPs tot aan staatshoofden toe.

Zeer breed repertoire

Het repertoire is breed en omvat dixieland, zeemansrepertoire, Rock ′n′ Roll, latijns amerikaans en op verzoek zelfs een stukje klassiek. Vocaal en instrumentaal, Engels- en Nederlandstalig.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Looporkest paashaas boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties