0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
The Bentleys

Biografie The Bentleys

Coverband The Bentleys nemen je mee op een tour langs de grootste 50’s en 60’s (fifties en sixties) hits. Onvergetelijke rock n roll classics waarbij je de dansvloer nog steeds vol krijgt. Een avond om nooit meer te vergeten.

Fifties en sixties boeken of inhuren

Alles live gespeeld met de sound en attitude van toen. De band bestaat uit 5 podiumbeesten die hun mannetje staan. Oud bandleden van de zeer populaire 50’s and 60’s band Vezpa komen nu bijeen in deze nieuwe band.

Coverband boek je bij Burolivemuziek.nl

Autenthieke instrumenten en een verbluffende samenzang. En ze zingen ze allemaal; Twist & Shout, Jumping Jack Flash, Johnny B Goode, Great balls of Fire, Light my Fire, The Stones, the Killer, The King… ze komen allemaal voorbij.

The Bentleys boeken voor scherpste gage

Een spannende reis langs de Rock ‘N Roll naar de VS en Engeland en terug. In een muzikale rollercoaster en met een live ervaring die je niet snel zult vergeten. Het begin van de popcultuur. Trek je dansschoenen aan.

fotocredits: Monica in ’t Veld

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je The Bentleys boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties