0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
Mindy & The Good Vibes Society

Biografie Mindy & The Good Vibes Society

‘Mindy & the good vibes society’ is een showband met een vintage uitstraling, die zowel oude als nieuwe nummers speelt. Denk hierbij niet alleen aan Tina Turner en Stevie Wonder, maar ook aan bijvoorbeeld Bruno Mars en Meghan Trainor.

Coverband boeken of inhuren

Deze showband bestaat uit 9 artiesten, waaronder zangeres Mindy. Zij wordt vergezeld door een blazerssectie en achtergrondzangers samen met een toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.

Band boek je bij Burolivemuziek.nl

Kenmerkend aan deze band is dat de nummers die ze spelen zowel akoestisch als elektrisch opgevoerd kunnen worden, hierdoor is de band erg flexibel inzetbaar. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden om achtergrondmuziek te spelen op een bruiloft, maar ook als show op een knalfeest.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je Mindy & The Good Vibes Society boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties