0513 - 648 059
Advies of hulp nodig? Bel Rene 0513 - 648 059
Menu
k-BENG!!

Biografie K-Beng

All Time Partyband k-BENG!! is een populaire allround cover-/feestband voor ieder KNALfeest! en speelt zowat alles, is betaalbaar en heeft niet voor niets een lange referentielijst  opgebouwd waar we trots op zijn.

Allround repertoire met louter hits

K Beng burolivemuziek.nlFeestband k-BENG!! speelt zowat alles en voor iedereen; veel dance, pop, rock en Nederlandstalig. Natuurlijk spelen we al de classics maar ook recent werk. Altijd herkenbaar en dansbaar. Met een groot repertoire zijn we flexibel en passen de playlist aan de gelegenheid aan. Van klein akoestisch, de hele avond dansen of stevig het dak eraf. En natuurlijk zijn verzoekjes ook mogelijk.

Avondvullend. k-BENG!! verzorgt een avondvullende show in 3 sets van 60 minuten. Maar alles is mogelijk, we passen ons volledig aan het draaiboek aan. Als de band niet speelt verzorgt ons vaste geluidsbedrijf voor de juiste achtergrond/sfeer muziek. We houden rekening met inloop- en uitloop van de gasten.

Zeer flexibel en aanpasbaar

K Beng burolivemuziek.nl“We bestaan alweer 10 jaar en het is nog steeds 1 groot avontuur. Hoewel we inmiddels een enorm repertoire hebben zijn we nog steeds op zoek naar nieuwe muziek.
We spelen voornamelijk op besloten feesten. Om ons meer te laten zien doen we in 2015 weer meer openbare optredens in o.a. de podiumcafés. Ook weer leuk!

Eigenlijk wordt het nog steeds alleen maar leuker. ‘Waar gaat dat naartoe?’ schreef ik in 2005. Ik had het niet geloofd als ik toen in de toekomst had kunnen kijken”.

Alle, op deze pagina, genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse prijswijzigingen en/of typefouten, exclusief 9 of 21% BTW en 7% BUMA. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling en informatie verschaffing op deze pagina, doch zijn wij niet aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, dan wel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalatigheid op basis van de functionaliteiten en/of informatieverschaffing op deze pagina. burolivemuziek.nl behoudt zich het recht voor om ten allen tijde de op deze pagina vermelde informatie aan te passen en/of te wijzigen en/of te verwijderen.

Wil je k-BENG!! boeken voor je feest?
Vraag naar de beschikbaarheid
Advies of hulp nodig?
7 dagen per week helpen we je graag verder op onderstaande contactopties